bzik4 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 obejrzałem filmik - ale o co chodzi :roll: Widzę że poskładałeś i śmigło się kręci, teraz jak już masz poskładany to włóż go do torebki strunowej, nalej rozpuszczalnika nitro, poczekaj aż stara rycyna odmięknie i pędzelkiem ładnie go wyczyść. A jak już to zrobisz to poszukaj jakiegoś wolnego miejsca na półce, tam go połóż i zapomnij o wkładaniu go do modelu latającego :wink: U mnie stoją cztery, brązowe i niebieskie, z trzema i czterema śrubami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maresca Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ale czy Zapali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 A masz paliwo? Oglądając taki filmik trudno to stwierdzić, niby coś tam "strzela" ale tłok pewnie jest cały w oleju. Nie powinieneś sobie nim zawracać głowy, pewnie kupiłeś go na allegro za 50 pln i chcesz go włożyć do samolotu - zapomnij. Jeśli już się upierasz przy silnikach spalinowych to kup sobie jakiegoś ASP-a używanego i wtedy jest szansa ze go odpalisz i ewentualnie polatasz. edit zapomniałem, paliwo do samozapłonów baardzo śmierdzi tak samo jak i spaliny z takiego silnika i ręce po odpalaniu - w przeciwieństwie do silników żarowych gdzie takich problemów w zasadzie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maresca Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Kasy nie mam zaduzo wiec kupilem taki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 A powiedz mi do jakiego Ty chcesz to modelu wsadzić ten silnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maresca Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 A powiedz mi do jakiego Ty chcesz to modelu wsadzić ten silnik ?Znaczy modelu nie mam bo kupilem silnik aby zobaczyc jak jest zbudowany i przy okazji jak bym kase uzbieral to bym kupil ,ale raczyej zrezygnuje:{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.