dudi Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Witam, Kupiłem ładowarkę jak w temacie. Czy to też klon Eco6 itp ? Bo instrukcja dołączona do niej po ang jest nieco mało obszerna no i raz że to moje początki z RC to mam problemy. Chyba że ma ktoś instrukje PL ? chyba że ta od BC-6 będzie ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Eco6 jest bardzo intuicyjna, 10 min zabawy przyciskami i masz wszystkie funkcje obcykane, skoro to klon to chyba ma podobne menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Dudi jest to czysta kopia, nawet oprogramowanie takie same ma jak Eco6 Znajomy ma ją od miesiaca i bardzo chwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Dzieki za szybką odpowiedź , ale ja jestem totalnie zielony i po prostu nie chcę nic zepsuć, zwłaszcza ze na dzień dobry wywaliłem 600zł a tu końca nie widać. Mam nadzieje że jakoś sobie poradzę ale jak będe miał pytania to na pewno się będe odzywał i pytał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Nic nie zepsujesz, jak będziesz czytał to co jest na wyświetlaczu i dostosujesz program do swojego pakietu no ale oczywiście lepiej pytaj. Gdzieś jest instrukcja PL jednej z ładowarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.