Ghandi Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Mój syn lubi pomykać samochodami ( 6 lat ma syn) i jezdzi TT-01, całkiem sprawnie, drifty robi lepsze niz ja :shock: Ostatnio widzial model Tiger Motha i strasznie mu sie spodobal. Widzialem tez ten model u reptyla i faktycznie w zasadzie sam lata - teraz pytanie. Czy zanabyć Tigerka dla Młodego jako pierwszy model? Wyposazenie jest całe, ja teraz nie latam Extrimem z uwagi na brak pakietu, mam 2 pakiety 2sp1, silnik TP -dzwonek wiec w zasadzie wyposazenie jest. Jakies sugestie? (młodzan oczywiscie bedzie latał na początku na miska ze mna a potem jak sobie poradzi... to sam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Bartku naprawdę polecam na pierwszy model Piperka Picoz GWS-a np.mojego PZL-1. http://pfmrc.pl/viewtopic.php?t=1981 Po zaniku zasięgu (latałem z odbiornikiem 40Mhz i w pewnym momencie przestał gadać) Zrobił zwitkę z 15m i ... i nic Nawet śmigła nie połamał. Przy wadze 230g opory własne są tak wielkie że w najgorszym wypadku trzeba będzie poprawić śmigło ,bo na gumce się przesunie :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reptyl Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Cześć, TM400 lata fajnie, jednak ze względu na delikatną konstrukcję raczej bym nie polecał na pierwszy model. Będziesz miał dużo klejenia. Popieram Tomka - także ok jest seria Stick GWS'a. A niezniszczalnym modelem jest Tzagi z EPP. Także Easy Star jest godny polecenia, tylko nie jest łatwo podmienić seryjną 400 na bezszczotkę. Pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.