Szadzio23 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Jestem szczęśliwym nowo-nabywcą Lamy V3. I na początek: czy warto zainwestować w tuning silnikami Xtreme i nowym pakietem Xtreme Li-Po? Gdy po nauce latania zapragnę czegoś więcej od swojej "maszyny" to ma to sens? Proszę o poradę, bo jednak 150zł piechotą nie chodzi (silnik A , silnik B , pakiet Li-Po ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
From_heaven Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Może najpierw naucz się latać, a potem zacznij się zastanawiać co Ci potrzeba. Jeśli połkniesz heli bakcyla, to nie przyjdzie Ci nawet do głowy, żeby pakować pieniądze w taką zabawkę jaką jest Lama, tylko będziesz myślał o czymś poważniejszym. I może przestań już zakładać wszędzie ankiety. Większość osób na tym forum ma już 18 lat i wszyscy są pewnie wycieńczeni weekendowymi wyborami, więc na pewno nie mają aż takiej ochoty brać udziału w kolejnym głosowaniu. Czy jutro mamy głosować co masz zjeść na obiad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malker Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Przynajmniej Ładziak cały czas chodzi uśmiechnięty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian RC:) Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Witam,ostatnio zajechałem w lamie v4 silniki,kupiłem seryjne,bo nie było na półce x-treme,teraz już trochę mi się myślenie zmieniło...Otóż,w co-axialu,właśnie w takiej lamie uzyskać coś więcej to wsadzić koszt następnej lamy a to nie jest opłacalne,lepiej naucz się latać dobrze tym co masz i zbieraj na coś takiego na przykład jak belt cpv2(przykład).Wtedy na nowo zaczynasz przygodę,Lamą latanie,że tak powiem agresywne jest w sumie wtedy jak Ci Ją wiatr porwie i w stresie jakoś ją uchronisz przed krecikiem:)) Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.