Skocz do zawartości

Witam

Cejotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem Nowym w tym serwisie. Nie zamierzam łamać Waszych reguł. Raczej chciałbym uzyskać od Was kilka rad na tematy mnie interesujące, ale to już chyba w innym miejscu jak sądzę. Kiedyś bawiłem się w modelarstwo, teraz (po 30 latach) chcę do tego wrócić.

Opublikowano

No i możliwości finansowe, jakby trochę inne. Martwi mnie tylko fakt, jak to wszystko poszło do przodu. Za ,,moich dobrych czasów szczytem możliwości był wystany w kolejce radziecki samozapłonik, no może jeszcze w gazetce na obrazku widziałem żarowego OsMaxa. A dziś ...

Opublikowano

He! aż łezka się w oku kręci.Pamiętam jak dziś pierwsze pływanko motorówą po stawie a w łapach piłot 2 prod CCCP. wtedy to z takim sprzętem było się kimś!A teraz komputery "czary mary" i diabli wiedzą co jeszcze.silniki raduga.... przyjdzie nam starszym uczyć się od rówieśników naszych dzieci.trzymaj się i powodzenia!jak ja te komputery opanuję?....

Opublikowano

Witajcie Koledzy ! Małolaty bo ja w wieku 62 l zaczałem realizować swoje zapomnianą pasję.Jestem b. sympatycznie przyjęty w grupie modelarzy rejonu-Konin. Zawsze mówię ,że na modelarstwo zawsze jest czas. Okazuje się że wiek tu nie odgrywa roli zwłaszcza jak wszyscy sobie pomagają. Serdecznie pozdrawiam Janek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.