Cejotek Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Witam wszystkich. Jestem Nowym w tym serwisie. Nie zamierzam łamać Waszych reguł. Raczej chciałbym uzyskać od Was kilka rad na tematy mnie interesujące, ale to już chyba w innym miejscu jak sądzę. Kiedyś bawiłem się w modelarstwo, teraz (po 30 latach) chcę do tego wrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Masiak Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 CZyżby znowu ktoś ze starszego pokolenia? No nie jestem sam!witaj!jest tu kilku czterdziestoparolatków. Myślę że młodzi nas poduczą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cejotek Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 No cóż. Dopiero chyba teraz możemy poświęcić swój czas na coś innego niż PRD (praca, rodzina, dom) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Masiak Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Świete słowa można by powiedzieć wreszcie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cejotek Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 No i możliwości finansowe, jakby trochę inne. Martwi mnie tylko fakt, jak to wszystko poszło do przodu. Za ,,moich dobrych czasów szczytem możliwości był wystany w kolejce radziecki samozapłonik, no może jeszcze w gazetce na obrazku widziałem żarowego OsMaxa. A dziś ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Masiak Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 He! aż łezka się w oku kręci.Pamiętam jak dziś pierwsze pływanko motorówą po stawie a w łapach piłot 2 prod CCCP. wtedy to z takim sprzętem było się kimś!A teraz komputery "czary mary" i diabli wiedzą co jeszcze.silniki raduga.... przyjdzie nam starszym uczyć się od rówieśników naszych dzieci.trzymaj się i powodzenia!jak ja te komputery opanuję?.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cejotek Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Nie wiesz może co jest z tym dostępem, czekam od wczoraj od 17.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Witajcie Koledzy ! Małolaty bo ja w wieku 62 l zaczałem realizować swoje zapomnianą pasję.Jestem b. sympatycznie przyjęty w grupie modelarzy rejonu-Konin. Zawsze mówię ,że na modelarstwo zawsze jest czas. Okazuje się że wiek tu nie odgrywa roli zwłaszcza jak wszyscy sobie pomagają. Serdecznie pozdrawiam Janek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.