Rawro Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Witam i od razu o pomoc wzywam.. Na imię mam Rafał i obecnie zamieszkuję Warszawę.Latka moje widać,a doświadczenie zerowe Modelami r/c zainteresowałem się dość niedawno i jak na laika przystało od razu popełniłem masę błędów... Mój blok sąsiaduję bezpośrednio z dużym parkiem i czasem widuję jak latają tam samolotami, kiedyś nawet spędziłem tam z gościem 30 min obserwując go jak sobie tam ćwiczy akrobacje.. tydzien temu kilku znajomych tez zachorowało na modele r/c i zakupili sobie lame v4. Też tak miałem zrobić ale idzie zima i nie ma gdzie latać, wiec dałem się namówić na zabawkę alloy shark BR6018 z żyroskopem za 169zł , alloy shark BR6018t miałem sobie polatać po domku i na wiosnę kupić lamę lub jedno śmigłową 450 typu t rex450 czy coś podobnego ale już mi chęci odeszły , wręcz czuje mega wk.... heli lata fajnie i mam duzo zabawy lecz tylko na 2 min CO jEST ?? po naładowaniu akumulatorka starcza tylko na niecałe 2 min lotu... byłem w sklepie z reklamacją i na szczęście wymieniono mi go na nowy.. nowy też dał ciała i po 2 pierwszych lotach po 10 min. juz nie daje sie naładować ponownie. znowu po pełnym naładowaniu lata max 2 min... w sklepie juz mnie zlewają, kasa w błoto moze znacie jakieś dobre sklepy czy serwisy w Warszawie co mi to zrobią sorry ze tutaj wylewam swoje żale, ale nerwy już puszczają a nie mam się do kogo zwrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.