merlin1212 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Witam serdecznie. Chciałem zamówić model z TEGO linka i mam problem.Otóż zapłacić można tylko kartą Visa lub MasterCard, nie ma paypala.Totalna porażka.Nie posiadam żadnej z w/w kart.Może ktoś zamawia w tym sklepie to chętnie bym się podłączył (oczywiście przeleje pieniążki na wskazane konto), kto pomoże??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 2 opcje - albo wirtualna visa z mbanku(kapitalna sprawa i tylko 25 zł rocznie opłat) albo ktoś, kto takową posiada. Jak nic nie znajdziesz to napisz do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin1212 Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Dzięki za odzew.Sprawa załatwiona.Kolega z forum pomoże.Dzięki za info o wirtualnej karcie Visa-nie miałem pojęcia że coś takiego istnieje.Muszę sobie coś takiego załozyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Wirtualna Visa w ING jest darmowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.