Adrian RC:) Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Czyli brać śmiało tego hk450 alu?:)Dziękuję za odpowiedzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Na początek wystarczy. Jakość pozostawia wiele do życzenia, ale do nauki wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian RC:) Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Tam jest opór t-reksowskich części,myślę,że będzie git,dziękuje wszystkim serdecznie za odpowiedzi! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 bedzie git,będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 miłego latania. Jak będziexz miał problem z ustawieniem czy czymkolwiek innym to pisz tu,na priv lub bezplsrednio na moje gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian RC:) Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Witam:) nabyłem nowy heli,mocy za nadto jest,tylko jest jeden problem,mianowicie,jest lekko wajchnięty wałek na tylnym wirniku,minimalnie i bez blatu nie ma szans na ustawienie obrotu wokół własnej osi..raz jakby lepiej,raz nie.doradżcie coś jak możecie bo nie mam instrukcji a pierwszy raz jestem z 450.Jutro z rana zakręcam go na blat obrotowy i będę działać Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jak masz skrzywiony wał, to nic nie wskórasz. Musisz kupić nowy i wymienić. Tam są bardzo wysokie obroty, a od krzywego walka wszystko się będzie trzęsło aż się w końcu i sam helik rozleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian RC:) Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 A tylko od hk będzie pasował?czy może coś innego na przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Od aligna oryginała też podejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 From_heaven pisałem na forum w sprawie pomocy w oblocie easy stara FPV ale nie przyszły łożyska do silnika więc nic z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian RC:) Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Dobra wałek gra,teraz idę deche instalować i będę próbował Jak się okazało,nie dopatrzyłem bezmyślnie tego,że połowa helika jest popuszczona na śrubkach ale już gra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian RC:) Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Dobra wałek gra,teraz idę deche instalować i będę próbował Jak się okazało,nie dopatrzyłem bezmyślnie tego,że połowa helika jest popuszczona na śrubkach ale już gra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 From_heaven pisałem na forum w sprawie pomocy w oblocie easy stara FPV ale nie przyszły łożyska do silnika więc nic z tego. Jak potrzebujesz łożyska, to kup na ul. Kuźnicy Kołłątajowskiej. Nie pamiętam adresu ale w googlu na pewno znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.