tomasxxx Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Witam po 20 latach powrot do dawnego hobby i tak na pierwszy ogien poszly plany cessny 150 jakos oryginalne nie bardzo mi pasily wiec nanioslem kilka poprawek sadze ze jakos to wyglada nie chcialem zanudzac krok po kroku z budowy wiec zamieszczam teraz fotki z opisem rozpietosc 1500 mm,dlugosc 1000 mm waga jak narazie calosc 1020 g , kadlub 722 ,skrzydelko 298 konstrukcja sklejeczka 3 mm ze skrzyneczek owocarek pokryte balsa 3 mm,naped mvvs 3,5 ccm to narazie tyle Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us a w tle ostatniego zdjecia nowe pokolenie modelarskie mam nadzieje ze syn zalapie bakcyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Fajne, to za mało powiedziane. Extra model i super wykonanie. Domyślam się, że pokrycie to będzie folia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Super maska silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Fajny modelik owiewkę też robiłem z butelki dodatkowo ją za laminowałem pięknie wyszło pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 doceleowo tez jeszcze nie wiem czy nie polaminuje ale zobaczymy jak bedzie co do pokrycia oczywiscie folia biel i czerwien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 kolory super też miałem taką Cessne w tych kolorkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Modelik doczekal sie kompletnego usterzenia zamontowane bowdeny z wlokna weglowego z latawcow dla dzieci dostepnych na rynku po cale 6 zl za sztuke material bardzo dobrej jakosci jak zauwazylem i za super cene Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 a mam pytanko odnosnie wyposażenia silnik jak wyzej pisalem mvvs 3.5 ccm smigielko 10*5 czy i jaki dac sklon i wyklon silnika poniewaz plany nie zawieraja zadnej informacji na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 3 stopnie skłonu i 3 stopnie wykłonu i powinno być ok;) przynajmniej ja mam w swoim samolocie i lata jak po sznurku w cessnie też tak miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 jakos tak to widzialem Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Pięknie to wyszło podoba mi się bardzo;)) pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 bardzo ładnie ci to wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.