radzik1e Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witam. Ostatnio dostałem od dziobaka aparaturę Hitec focus 6. Dzisiaj ją sprawdziłem i mam taki problem: Albowiem wszystkie kanały działają oprócz dwóch -ster lotek -przyśpieszenie obrotów silnika Czego to jest problem Czy ta aparatura spisana jest już tylko na straty? Proszę o szybkie odpowiedzi.
lukas Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Hm, tutaj wina też chyba może być odbiornika ,sprawdzaleś ,czy np podpinając pod inny kanał w odbiorniku serwa lotek działają ?
radzik1e Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 Sprawdzałem na jednym servie to wszystko z kolegą Łukaszem K i wszystkie kanały działały oprucz tych dwóch i nie wiem czego to jest wina.
radzik1e Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 A podłączam tak że regiel z akku do jednego a reszte sprawdzam servem
GOGO Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zajrzyj do instrukcji http://optic6.freehost.pl/ :idea:
jary14 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 i przy okazji słownika i regulaminu :wink: Trudno Ci będzie pomóc tak na odległość...
radzik1e Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ale prosiłbym o jakieś wskazówki aby jeszcze być może w tym roku polatać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.