Skocz do zawartości

RC Jet VTOL

skydiver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe co to za obiekt w 2:14 - 2:18 w prawym dolnym rogu.

Faktycznie, zastanawiające... ale jak znam życie, to zaraz znajdą się tacy co stwierdzą że to był balon meteorologiczny :D

Widać go od 2:09 w rozdzielczości 480

Gość slawekmod
Opublikowano

Obiekt pojawia się w 2:10 w prawym górnym rogu , znika w chmurach i wraca do dolnego prawego rogu w 2:14 . Wygląda jakby leciał po paraboli.

Opublikowano

,,Obiekt" to inny model i nie znika w chmurach tylko zawraca i przez to jakby niknie :)

Edit

Ale pewnie bardziej prawdopodobne jest UFO nad lotniskiem :rotfl:

Opublikowano

,,Obiekt" to inny model i nie znika w chmurach tylko zawraca i przez to jakby niknie :)

Edit

Jak to jest inny model, to chętnie poznałbym jego właściciela ;D

Gość slawekmod
Opublikowano

Edit

UFO, po polsku NOL czyli Niezidetyfikowany Obiekt Latajacy to nie tylko małe zielone ludziki z czułkami ale również wszystkie te obiekty których nie możemy/nie potrafimy zidentyfikować z różnych przyczyn a które mają ziemskie pochodzenie.

Zgodzisz się zapewne ze mną że pewności nie ma czy jest to : model czy też pojazd małych zielonych ludzików czy też balon meteo lub piorun kulisty czy dowolne coś innego. Na podstawie tego filmu nie można tego stwierdzić.

Opublikowano

A ja i tak tam widzę model... czyli dla mnie jest to zidentyfikowany obiekt latający :D

Z mojej strony EOT :wink:

Gość slawekmod
Opublikowano

Dla mnie natomiast jest to nic ważnego :)

Opublikowano

nawet ciekawe rozwiazanie pionowzlotu . Szkoda że nie zastosował silników turbinowych do stabilizacji było by to ładniejsze. I przejscie w lot poziomy jakis kiepskawy . Ale konstrukcja ciekawa .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.