skydiver Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=bRYKWpPhbyo&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-20-HM
Malker Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ciekawe co to za obiekt w 2:14 - 2:18 w prawym dolnym rogu.
Piotrek_G Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Ciekawe co to za obiekt w 2:14 - 2:18 w prawym dolnym rogu.Faktycznie, zastanawiające... ale jak znam życie, to zaraz znajdą się tacy co stwierdzą że to był balon meteorologiczny Widać go od 2:09 w rozdzielczości 480
Gość slawekmod Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Obiekt pojawia się w 2:10 w prawym górnym rogu , znika w chmurach i wraca do dolnego prawego rogu w 2:14 . Wygląda jakby leciał po paraboli.
kr3cik Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 ,,Obiekt" to inny model i nie znika w chmurach tylko zawraca i przez to jakby niknie Edit Ale pewnie bardziej prawdopodobne jest UFO nad lotniskiem :rotfl:
Piotrek_G Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 ,,Obiekt" to inny model i nie znika w chmurach tylko zawraca i przez to jakby niknie Edit Ale pewnie bardziej prawdopodobne jest UFO nad lotniskiem :rotfl: Jak to jest inny model, to chętnie poznałbym jego właściciela ;D
Gość slawekmod Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 ,,Obiekt" to inny model i nie znika w chmurach tylko zawraca i przez to jakby niknie Edit Ale pewnie bardziej prawdopodobne jest UFO nad lotniskiem :rotfl: UFO, po polsku NOL czyli Niezidetyfikowany Obiekt Latajacy to nie tylko małe zielone ludziki z czułkami ale również wszystkie te obiekty których nie możemy/nie potrafimy zidentyfikować z różnych przyczyn a które mają ziemskie pochodzenie. Zgodzisz się zapewne ze mną że pewności nie ma czy jest to : model czy też pojazd małych zielonych ludzików czy też balon meteo lub piorun kulisty czy dowolne coś innego. Na podstawie tego filmu nie można tego stwierdzić.
kr3cik Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 A ja i tak tam widzę model... czyli dla mnie jest to zidentyfikowany obiekt latający Z mojej strony EOT :wink:
Gość slawekmod Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Dla mnie natomiast jest to nic ważnego
karlem Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 ...iiiii tam, ufoki - znacznie ciekawsze to lądowanie do tyłu, zamiast pionowego :wink:
Marek_Spy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 nawet ciekawe rozwiazanie pionowzlotu . Szkoda że nie zastosował silników turbinowych do stabilizacji było by to ładniejsze. I przejscie w lot poziomy jakis kiepskawy . Ale konstrukcja ciekawa .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.