lemko Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Witam Szykuje napęd do Barakudy i wymyślilem sobie silniczek TR 3548, zasilanie ZIPPY Flightmax 2800mAh 3S1P 30C , łopatki Aeronaut CAM CARBON 14x8 wg kalkulatorów maksymalny prąd to 37,5A pytanie jaki tani i dobry regulator z BECem moglby byc taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Jak już brać Turnigy 3548, to bym raczej brał wersję SK, ale to moja osobista preferencja, bo na 4 sztuki nie miałem ani jednego problemu z tymi silnikami. Co do regulatora, to na upartego może być, ale będziesz musiał wyłączyć governor mode i podobno dla wolno obrotowych silników gubi synchronizację. Do swojej barakudy miałem sk2548 i Turnigy Plush 60A, bo w tym kadłubie to raczej nie ma mowy o chłodzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 No właśnie tego Turnigy Plush 60A nie ma teraz w HK i mam zagwozdkę ale chyba poczekam bo i $ szaleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Mam dokładnie taki silnik i taki regiel tylko pakiet 4S,jak na razie nie miałem z nimi problemu. Ale do silnika radze dokupić od razu dodatkowe ośki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ty to masz farta,bo akurat dostarczyli plushe do HC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Gdzie fredzio widziałeś żeby plushe się pojawiły w HC?? Posucha od dobre pół roku i jak był BACKORDER tak i jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Wczoraj jeszcze były- i 30a i 18a i 60a - sprawdzaj od czasu do czasu zakładkę "arrivals" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 No tak, te dotarły. Poluję na 40A od pół roku i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.