woyu Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Chcę powitać wszystkich forumowiczów, moje zainteresowanie "latadłami" zaczęło się od modelu "helikoptera" Lama V4 - po dokładnym przycięciu kwiatów w salonie oraz "dalekim" locie z kamerą na wolnym powietrzu swoje zainteresowania przeniosłem na Focusa Pelikana (jaki on był kiedyś ładny ...). Po powiedzmy szkole lotniczej która kosztowała mnie około 3 zestawy Poxipolu zacząłem eksperymenty z mocniejszym napędem no i kadłub trzeba było wyzłomować. Teraz skrzydła i statecziki od focusa zamocowane są na kadłubie od szybowca Nebula z silnikiem 3f i jakoś tam można polatać.... no i coś tam dźwigać. Mam nadzieję, że koledzy z forum pomogą mi pójść dalej w ten świat pełen niespodzianek i sprzętowych zagadek w stronę lotów FPV. Pozdrawiam! Wojtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam walkiewicz Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Witam Wszystkich, nazywam się Adam i dopiero rozpoczynam swoją przygodę z modelami. Złapałem bakcyla na RC, ponieważ dosyć często odwiedzam imprezy modelarskie i sklepy. Mam nadzieję że na tym forum poznam tajniki tego hobby. Pozdrawiam Adam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.