Adrian RC:) Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witam wszystkich:).Bardzo bym prosił,pomóżcie mi..Nie wiem jak wyregulować łopaty,flybar,i gyro..znaczy wiem teoretycznie ale kompletnie nie wiem pod jakimi kątami,nachyleniami..kupiłem go na allegro,jest tak,że jak ma się wznieść to od razu w lewo do ziemi go ciągnie,jakby totalnie rozregulowany był.. Dziękuję za odpowiedzi:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Hej, widzę, że raczej nie masz dużego pojęcia o heli, więc lepiej odpuść sobie regulację własnymi rękami, bo skończy się to tylko crashem. Latałeś już czymś wcześniej, jakimś helikiem zabawką? Widzę, że jesteś z okolic Krakowa, to mogę Ci pomóc to ustawić. Ewentualnie możesz wpaść do sklepu mojego kolegi Mataja, on pewnie też Ci pomoże. PerfectHobby koło Tesco na Kapelance. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 FH ja już sie umawiam z Adrianem na ustawianie jego heli. poza tym sprzedaje mu łopaty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian RC:) Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Latałem lamą v4 na centymetry opanowałem ale jednowirnikowiec to zupełnie co innego,ustawiłem snapy od łopat głównych i już na prosto się wznosił,pojęcia może nie mam,ale z kąd mogłem wiedzieć,że kupie coś totalnie rozregulowanego od modelaża??.Czasem tak bywa,raczej zawsze,że uczymy się na błędach i oto przykład,ale damy radę:)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogus Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Jak byś gdzieś się wybierał to daj znać bo ja też mam hk do regulacji i jestem aktualnie w krk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Najlepiej by było na krakowwkich błoniach albo w muzeum lotnictwa na pasie. Jesli jest ktos jeszcze chętny, zeby mu pomuc istawic model to do mnie na pw. Najprawdopodobniej spotkanie w weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.