marek rokowski Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 dzisiaj zawartość pierwszej spakowanej paczki: https://lh6.googleusercontent.com/_LFfdxVGANLY/TWz3WbUIGcI/AAAAAAAAE00/N0Hs3qrk7AE/s640 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZagraJ Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Witam Na zawodach w Radomiu , dzięki Panu Markowi Rokowskiemu miałem okazje pilotować ten wspaniały myśliwiec , jest bardzo szybki i zwrotny mimo ukłqdu kaczki . Super model , Emocje podczas prowadzenia były naprawdę wielkie Chciałbym bardzo Podziękować Panu Markowi że miałem okazje przelecieć się tym myśliwcem Na pewno ten myśliwiec dołączy do mojej stajni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ted850 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Witam Na zawodach w Radomiu , dzięki Panu Markowi Rokowskiemu miałem okazje pilotować ten wspaniały myśliwiec A moim w Krakowie nie chciałeś a bardzo chciałem aby ktoś obiektywnie sprawdził czy zmiana sterowania na "delta" dała efekty w porównaniu z "kaczką"jak u Marka. Mój Shinden od początku lata poprawnie i udało mi się unikną problemów. W niedziele przesunąłem serwa i uruchomiłem sterowanie całymi lotkami a nie tylko ich zewnętrznymi częściami jak na początku co zaowocowało większą chęcią do robienia pętli. Fotki ze zmianami zrobię jutro a narazie tyko te; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Brawo - piękny model Widziałem na zdjęciach, że startowałeś nim na zawodach w Krakowie ale nie miałem okazji zobaczyć go w locie ani sprawdzić jego możliwości w bezpośredniej walce. Mam nadzieję, że zabierzesz go na najbliższy trening Eskadry. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 11 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 chciałbym zobaczyc miny amerykańskich pilotów gdyby dane było im zobaczyć nadlatujące z przeciwka, zionące ogniem "COŚ" co lata tyłem do przodu! chyba nastąpiła by transformacja oczu: - amerykański pilot- ocz w szparki "Co to leci???" - pilot japoński "O rany! naprawdę lecę!" chacha PS. Tadeo piękna robota! Patryk, czekamy na montaż i wrażenia z lotu Twojej wersji (powiększyłem w niej powierzchnie sterowe, zmieniłem kąty zaklinowań) no i powstanie jeszcze jedna kaczucha- tym razem na innym profilu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZagraJ Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Z niecierpliwością czekam na paczkę z samolotem od Pana Już nie mogę sie doczekać A co do Krakowa sorka że nie sprawdziłem sprzętu ale trochę mało czasu było . Byłem trochę przejęty zawodami zęby utrzymać pozycje w sumie trochę żałuje że nie poleciałem bo podpowiedziało mi to by co miał bym zrobić w mojej Kaczuszce ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ted850 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Oto obiecane fotki ze zmianami; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.