Cimek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 http://allegro.pl/samolot-rc-cessna-spalinowa-n515rr-mega-okazja-i1358290002.html Aż normalnie dziwne, za taką cene full model? (bez aparatury i odbiornika) rzecz jasna... Ale po zdjęciach ten silnik taki dziwny? czy mi się tylko wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 http://allegro.pl/samolot-rc-cessna-spalinowa-n515rr-mega-okazja-i1358290002.html Aż normalnie dziwne, za taką cene full model? (bez aparatury i odbiornika) rzecz jasna... Ale po zdjęciach ten silnik taki dziwny? czy mi się tylko wydaje. Ja wiem czy dziwny silnik , pewnie mvvs 6,5cm z źle założoną głowicą 8) , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zestaw zawiera: konstrukcję drewnianą kołpak śmigło kadłub podwozie metalowe silnik spalinowy Nic tam o serwach nie znalazłem. Do RTFa to mu daleko Być może nawet ten model nigdy nie stał obok RTFa. Silnik to zapewne wrak i nie do remontu. Dodatkowo w aukcji jest takie dziwne logo RC ABC które prowadzi pod zupełnie inny adres ;] Nic nie sugeruję, ale... _________________ www.rcclub.eu - modelarstwo zdalnie sterowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Też nie wiem czy silnik jest dziwny. Wygląda na Thunder Tiger 40 lub 46. Pewnie niekompletny. Myślę że to cena za trenerka, silnik raczej do kosza. A cena taka sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Dodatkowo w aukcji jest takie dziwne logo RC ABC które prowadzi pod zupełnie inny adres ;] Nic nie sugeruję, ale...Adres jest dobry,prowadzi do hurtowni a nie do sklepu.Wszystko się zgadza.Natomiast silnik wygląda na zgrzeba, założony na sztukę i nie ryzykowałbym lotu na nim .Po coś go rozbierano. A czy okazja to rzecz gustu.nowa kosztuje 380 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Dlaczego "trainerek"? Co to w ogóle za wyraz? Mamy na to polskie, bardzo podobnie brzmiące określenie: trenerek... :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrro Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Ładziak, to teraz taka modna Krupo-lingwistyka. Bo pszeciesz kaszty s nas ma taki spejs, prafda? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Ładziak mistrzu! dla Ciebie specjalnie poprawię ^^ Trainerek jakoś mi się napisało. Dzwoniłem do kolesia, co z tym silnikiem jest "nie tak" A on powiedział, że silnik jest nowy ? Coś mi tu "śmierdzi"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Ładziak mistrzu! dla Ciebie specjalnie poprawię ^^ Trainerek jakoś mi się napisało. Dzwoniłem do kolesia, co z tym silnikiem jest "nie tak" A on powiedział, że silnik jest nowy ? Coś mi tu "śmierdzi"... Może nie skłamał. Nowy ale bez tłoka np Spytaj czy wszystko ma - no poza tą świecą bo tu braki widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 UWAGA!!! Silnik który jest dodatkową (gratisową) częścią do tego modelu NIE DZIAŁA!!! Oczywiście można go naprawić, jednak wymaga to trochę czasu i pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.