ECO400 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zobaczcie sami "drift to nie umiejętność, to stan umysłu z którym trzeba się najwidoczniej urodzić." http://www.milanos.pl/vid-25460-Maly-drifter.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Właśnie spadł moja samoocena. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Jest drift to i laska się od razu znalazła Albo to może samochód...? _________________ www.rcclub.eu - modelarstwo zdalnie sterowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Jest Mustang jestem i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 co to za elf w avatarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 to ja po świątecznym paincie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.