DARIUS1 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam mam problem składam helikopter 450 i potrzebuję regulator tylko nie wiem jaki , jest to mój pierwszy elektryk a w specyfikacji silnika mam 40A. Szukałem regulator z aligna ale jest tylko 35A ,jaki inny mogę zastosować tylko dobry a nawet bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 kup dobry, tani niezawodny regulator tower pro 40A H ten za 10$ nie do zajechania.. nic sie nie grzeje a lata w 450 .. to ten taki fioletowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Albo Turnigy Plush 40A. Miałem taki w swojej 450 z silnikiem Turnigy E500 i zębatką 11T. Nie było mowy, żeby coś się grzało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zamówiłem tower pro dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Ponieważ jestem totalnie zielony w elektrykach czy możecie mi doradzić jakie ustawienia zastosować w regulatorze co by dobrze współpracowały w helikopterze na razie wszystko to czarna magia jednak dla mnie spalinki są prostrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 jesli wziąłes ten tower pro co poleciłem to on juz jest ustawiony pod heli i narazie wszystko jest dobrze;) ja latam na takich fabrycznych.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Dokładnie ten czyli zakładam i w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Mam jeszcze jedno pytanie czy zasilanie odbiornika zrobić osobne czy bezpośrednio z regulatora ? Robiłem już próby i nic złego się nie działo ale nie mam pewności czy tak jest ok mam podłączone bezpośrednio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Dodatkowy element = dodatkowa mozliwosc awarii. Jak nie musisz - zostaw jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 dodatkowy element to dodatkowa masa przedewszystkim= skroconyczas latania/ mułowatosc itp.. bec wbudowany zupelnie wystarcza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.