Jump to content

Jaki regulator do helika

DARIUS1

Recommended Posts

Posted

Witam mam problem składam helikopter 450 i potrzebuję regulator tylko nie wiem jaki , jest to mój pierwszy elektryk a w specyfikacji silnika mam 40A. Szukałem regulator z aligna ale jest tylko 35A ,jaki inny mogę zastosować tylko dobry a nawet bardzo :D

Posted

kup dobry, tani niezawodny regulator tower pro 40A H ten za 10$ nie do zajechania.. nic sie nie grzeje a lata w 450 ..

to ten taki fioletowy

Posted

Albo Turnigy Plush 40A.

Miałem taki w swojej 450 z silnikiem Turnigy E500 i zębatką 11T. Nie było mowy, żeby coś się grzało :)

• 2 weeks later...
Posted

Ponieważ jestem totalnie zielony w elektrykach czy możecie mi doradzić jakie ustawienia zastosować w regulatorze co by dobrze współpracowały w helikopterze na razie wszystko to czarna magia jednak dla mnie spalinki są prostrze :D

Posted

jesli wziąłes ten tower pro co poleciłem to on juz jest ustawiony pod heli i narazie wszystko jest dobrze;) ja latam na takich fabrycznych..

• 1 month later...
Posted

Mam jeszcze jedno pytanie czy zasilanie odbiornika zrobić osobne czy bezpośrednio z regulatora ? Robiłem już próby i nic złego się nie działo ale nie mam pewności czy tak jest ok mam podłączone bezpośrednio

Posted

dodatkowy element to dodatkowa masa przedewszystkim= skroconyczas latania/ mułowatosc itp..

bec wbudowany zupelnie wystarcza..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.