ARC Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam Towarzystwo. Na stare lata znów mnie naszło na modele, a że technika idzie do przodu, to oczywiście sterowane ;-). Dotychczasowy dorobek to jakieś 20 albo i więcej lat temu Małe Modelarze i kilka modeli szybowców (na strychu ciągle skrzydło Druha leży i nie skończony Pirat). A, i jeszcze była ruska motorówka pożarnicza z dorobionym jednokanałowym sterowaniem wykonanym samodzielnie ;-). Potem przez długi czas nic. Trochę nie trafiłem z początkiem przygody, przed załamaniem pogody zdążyłem 2 razy wyjść z Deltą - raczej porażka, trochę za szybka na początek. Potem złożyłem "patyczaka" - listewka, skrzydło na gumkę i ster "V" - jako trenerek i nim juz na śniegu trochę polatałem, ale dłuuugi trening przedemną ;-). Planuję składać sobie depronowe modele, których planów widzę całe masy, a dokładnie co, to się okaże po pierwszych lotach nimi. Chętnie bym się skontaktował z kimś z okolicy. Pozdrawiam i Wesołych Świąt ;-). Leszek ARCzewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Czołem W Starachowicach jest kilku modelarzy, i w Ostrowcu kilku się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Cześć, odezwij się do mnie na PW, w Starachowicach jestem praktycznie codziennie od poniedziałku do piątku w związku z moją pracą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.