ARC Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam Towarzystwo. Na stare lata znów mnie naszło na modele, a że technika idzie do przodu, to oczywiście sterowane ;-). Dotychczasowy dorobek to jakieś 20 albo i więcej lat temu Małe Modelarze i kilka modeli szybowców (na strychu ciągle skrzydło Druha leży i nie skończony Pirat). A, i jeszcze była ruska motorówka pożarnicza z dorobionym jednokanałowym sterowaniem wykonanym samodzielnie ;-). Potem przez długi czas nic. Trochę nie trafiłem z początkiem przygody, przed załamaniem pogody zdążyłem 2 razy wyjść z Deltą - raczej porażka, trochę za szybka na początek. Potem złożyłem "patyczaka" - listewka, skrzydło na gumkę i ster "V" - jako trenerek i nim juz na śniegu trochę polatałem, ale dłuuugi trening przedemną ;-). Planuję składać sobie depronowe modele, których planów widzę całe masy, a dokładnie co, to się okaże po pierwszych lotach nimi. Chętnie bym się skontaktował z kimś z okolicy. Pozdrawiam i Wesołych Świąt ;-). Leszek ARCzewski
Gość Anonymous Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Czołem W Starachowicach jest kilku modelarzy, i w Ostrowcu kilku się znajdzie
Gość slawekmod Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Cześć, odezwij się do mnie na PW, w Starachowicach jestem praktycznie codziennie od poniedziałku do piątku w związku z moją pracą.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.