Basia Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam wszystkich zakręconych modelarzy, Od jakichs dwóch lat bawię się w fotografowanie zawodów ACES i ESY i świetnie się przy tym bawię. Uczę się latać Easy Starem i ŁA5 ESA. Bywa, że zajmuję się obsługą zawodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aimeiz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam Cię Basiu i pozdrawiam z sąsiedniego pokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witamy, witamy... Wszystkiego najlepszego (trochę spóźnione) i udanych startów. I koniecznie popraw Awatar wg regulaminu :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Dziękuję za życzenia! Mój avatar jest ogólnie dostępny na fotkach z zawodów Co do Regulaminu - jestem tam zapisane: "Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.