ali1983 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 mam 1 celę z li-pola i chciałbym ją wykorzystać do zasilania odbiornika. kiedyś widziałem to w sprzedaży na forum (wtedy nie było mi potrzebne). podnosiło napięcie do 5V. gdzie to "urządzenie" dostanę w pl lub hk?? i jak się to nazywa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Magiczna nazwa Voltage booster proszę: http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=11784 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 dzęki. mam rozumieć, że plus i minus z aku podłączam do "posotive" i "negative"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Dokładni tak jak piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Czy ktos z szanownych przedmowcow nie mogl czlowiekowi powiedzec ze wiekszosc odbiornikow 2.4GHz (poza Spektrum) bezproblemowo dziala z 1 celi Lipo. Wiekszosc odbiornikow 35MHz tez, serwa tez. Nie prosciej tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 bezproblemowo dziala z 1 celi Lipo. Wiekszosc odbiornikow 35MHz tez, serwa tez.a nie za mało 4,2V???35mHz hitec hfd-08ro i hfd-08rd. takie odbiorniki mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Wzystkich istniejacych odbiornikow nie testowalem oczywiscie. Te ktore testowalem biegaly bezproblemowo do 3V - 35MHz - Mpx, Schulze, Hitec tez probowalem - Slim i Feather na pewno. 2.4GHz biegaja nawet nizej, 2.5V - wszystko poza Spektrum. Jezeli pytasz o cos zasilanego jedna cela to musi to byc jakis mikrus - wolne serwa nie powinny ci zbyt przeszkadzac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.