Gość Anonymous Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam posiadam model wspaniałego trenerka stawiałem na nim pierwsze kroki ze silnikiem spalinowym (czasami bolało i nie raz palucha się włożyło pod śmigło) i dlatego czuje do niego wielki sentyment. Ale do rzeczy postanowiłem zmienić mu poszycie na początku był obklejony taśmą pakową + jakiś podkład,zerwałem taśmę i okazało się ze balsa jest trochę nasiąknięta olejem 1 pytanie czym to wyczyścić :?: 2 co lepiej w tej sytuacji zrobić ponownie taśma czy pomalować go i mieć święty spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Bierzesz zwykłą gazetę codzienną i przez nią prasujesz balsę. Olej częściowo wchłania się w gazetę Do końca nigdy tego nie wyczyścisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Czym najlepiej go pokryć zęby nie zeszło poszycie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.