Jerzy Mercik Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Kilka startów i lądowań w wykonaniu mojego dyżurnego trenerka, któremu - wzorem wielu kolegów - dorobiłem narty. Szczegóły montażu i wykonania w dziale - warsztat. Pozdrowienia Bertzilla http://www.youtube.com/watch?v=aGjMWKj28iw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Sympatyczny model i fajny film:D. Ma Pan może jakieś nagranie z kamery cyfrowej zamontowanej na tym modelu? Chyba że zdjęcia mi się pomylił P.S Do muzyki nie trzeba już nic dopowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Mercik Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Krzysztof, Panów tu - o ile wiem - nie ma. Jesteśmy na Ty Niestety mój model nie potrafił unieść półkilowej, starawej już kamery w powietrze w bezpieczny sposób. Mam ujęcie jednego - jak to mówili starsi szybownicy - "szura", którego udało mi się zrobić, ale na ujęciu niewiele widać. Musze kupić lżejsza kamerkę przeznaczoną do tego celu. Wtedy chętnie postawię nowy filmik. Pozdrawiam Brtz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.