sak122 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam, kilka lat temu zakupiłem model Revell-a Hermann Marwede Niemieckiej straży DGZRS. Model jest w skali 1:72, jego wym to: dł:64cm, wys z masztem - 30,2cm, szer- chwilowo nieznana. Model przeleżał w szufladzie dobre 2 lata, wziąłęm się za niego na początku tego roku, i w miarę wolnego czasu, doklejam po elemencie: Model z początku miał byc malowany aerografem, w tym celu zakupiłem cały zestaw farb Revella- jednak plany uległy zmianie - farby pozostały nieruszane, a model maluję sprayami Dupli Color. Pierwotna wersja modelu miała być rc ( już nawet zrobiłem mocowania silników, powklejałem wały mosiężne ) lecz doszedłem do wniosku że szkoda puszczać na wodę taka perełkę Dzisiaj ukończyłem maszt, trochę zabawy z nim było: Jest to mój pierwszy zestaw Revella- ale i nie ostatni, następna Będzie ArconaBerlin (cena ja za benzyniaka :rotfl: ) Zrezygnowałem z elementów fototrawionych od Eduarda - ich koszt to ok 120 $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 następnym razem postaraj się pozbierać nadmiary plastiku na wypraskach będzie ładniej w blizy. ale fajnie ci wyszedł, może by teraz go zwaloryzować >? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 ale on nie jest jeszcze nawet w połowie skończony, częsci mu tyle dojdzie ze nie warto robic walorke, a od siebie nic nie dodaje, bo ma być zgodny z oryginałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.