LaM4 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam, obecnie jestem na etapie klejenia swojego pierwszego modelu rc (toto-7 - no albo coś w podobie zobaczymy co wyjdzie) Modelarstwem redukcyjnym interesuję się właściwie od szkoły podstawowej, czyli od kilkunastu lat, zapragnąłem wykonać krok w przód i "awansować" na wyższy poziom doświadczenia, zobaczymy jak to wyjdzie. Jako, że z modelami rc dopiero zaczynam (kompletuję awionike) już mam kilka pytań, a widzę, że na tym forum bez żadnych problemów uda mi się uzyskać odpowiedzi, pragnę powitać wszystkich forumowiczów Pozdrawiam LaM4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam Uzupełnij w profilu datę urodzenia i zmień "Óć", bo możliwe że wpierw dostaniesz upomnienie na sam początek od jakiegoś moderatora. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaM4 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Daty nie podam bo nie lubię się dzielić tymi danymi z całym internetem, ale miasto zmienie, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 To nie mój wymysł, tylko regulamin forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaM4 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 No nie doczytałem Poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Nie żebym się czepiał ale jest już sporo osób co odstało krawat za avatar niezgodny z regulaminem. Jak już poprawiasz to za ciosem zrób wszystko na raz. A co do Toto-7 dobry wybór, sam już dwa takie zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaM4 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ale avatar jest zgodny - jest to zdjęcie sylwetki (z modelem zająca) Co do Tot-ów to Motylasty wspaniale opracował te modele, a chce zacząć od jakiegoś górnopłata - trenerka, bo podobno łatwiej się nimi lata i jest szansa, że nie zniszcze go od razu :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ale avatar jest zgodny - jest to zdjęcie sylwetki (z modelem zająca) Byłby zgodny jakby to było forum o zającach. Polecam lekturę regulaminu i dostosowanie się do jego wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaM4 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Lepiej? Pięknie Aktywowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.