diem Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Czesc, Wlasnie trwa na facebooku konkurs na najlepsze video fpv. http://hobbykinglive.blogspot.com/2010/12/hobbyking-fpv-video-contest_21.html Moj filmik to nr. 4, jesli sie podoba to prosze o głos :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 +1 - POWODZENIA :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Dzieki Szczerze mowiac to nie lubie takich zawodow na ilosc znajomych :/ Komisja powinna wybrac najlepsze video.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 +1 filmik rewelka z pomysłem... rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Dzieki Jakby komus nie chcialo sie głosować albo w ogole konkurs nie interesował, to to film który wystawiłem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 +1 Niestety na razie jesteś trzeci. Coś słabo pfm głosuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ehh, konkurs porażka imho, "kto ma wiecej kolegow na FB ten wygrywa". Godziny obróbki na marne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 diem, nic nie idzie na marne. Dzięki temu zyskałeś doświadczenie i to co się nauczyłeś jest bezcenne Film fajny ale szczerze bardzo przypada mi do gustu ten zimowy "Jestebnik" czy jakoś tak, taki miły i ma klimacik, kadry takie jak lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Obiektywnie patrząc film najlepszy chyba z wszystkich. Nie jest nudny itp. ponieważ coś się na nim dzieje i ujęcia są naprawdę świetne. Z mojej strony też polubione. Jak nie będzie wygranej to zawsze można podesłać film do producenta samochodu, który na nim śmiga. Może użyją do reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.