alberto6 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam wszystkich serdecznie Mam 26 lat, obecnie mieszkam nieopodal Tarnowa. Od dawna ciągnęło mnie w stronę modeli jednak .....jakoś to omijałem. Mam wiele innych zainteresowań np. wędkarstwo, szukam skarbów z wykrywaczem, strzelam z wiatrówki no ale przyszedł w końcu czas na modele. Z pewnością zacznę od słynnego RWD 5. Od pewnego czasu przeglądam to i kilka innych for internetowych i chłonę wiedzę (na razie teoria). Miejmy nadzieję że uda m i się wystartować jak najszybciej ...a obowiązków mnóstwo. Zapewne założę swój wątek i będę relacjonował na bieżąco budowę mojego pierwszego modelu. Lista potrzebnych elementów już gotowa, teraz w wolnej chwili trzeba zrobić zakupy i do dzieła. Edit : sam doszedłem do tego ze to nie miejsce na zadawanie pytań, do tego są inne miejsca Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.