Wojtass_nt Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Patrzcie jaki prezent na święta dała nam nasza kalamondynka :jupi: Cały czas zastanawialiśmy się kiedy znowu zakwitnie bo z 20 owoców zostało tylko 6. Dzisiaj się otworzył. Jest jeszcze jeden pączek i też pewnie lada dzień będzie kolejny kwiat. Drzewko dostała moja mama na dzień matki w tym roku. A Wy co dostaniecie lub dostaliście? :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Czy kupa słodyczy też wchodzi w grę :?: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=mXXR2s3Z8Xg&feature=player_embedded to w pełni pasuje do mojego prezentu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Czy kupa słodyczy też wchodzi w grę :?: :twisted: Jak najbardziej. Ja to zawsze całe biurko mam zawalone słodyczami :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Czy kupa słodyczy też wchodzi w grę :?: :twisted: Jak najbardziej. Ja to zawsze całe biurko mam zawalone słodyczami :jupi: Ja nietety nie :cry: bo wszystkie utylizuję na bieząco :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 bo wszystkie utylizuję na biezącoA tego zapomniałem dodać A do tego skarbonka: "na realizację marzeń" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.