Rotation Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Człowieku po grzyba się wtrącasz. Co ma twój mega wypasiony wywód wnieść do tego tematu ? Jeśli chodzi o ortografię spokojnie zrobiła mi się kropeczka i literka A zrobiła się duża… Mam przeanalizować twoje posty i wyciągnąć wszystkie literówki ? Nie rozumiem Takich ludzi którzy wiecznie szukają zwady. Napisałem na tym forum dwa podobne tematy w jednym chodziło mi o wytłumaczenie parametru kv a w innym zapytałem się ile obrotów , jaka prędkość dać do konkretnego modelu ( Snowberry ) Wyszło tak, że tematy się nałożyły. Co do bystrzachy zdziwił byś się… Nie będę pisać od nowa poczytaj jeszcze z 10 razy wszystkie posty może zobaczysz o co mi chodziło. Nikt nie tłumaczył nic jak dwunastolatkowi. Zaraz na początku ktoś napisał że jest to iloczyn obrotów, napięcia i parametru kv zrozumiałem , podziękowałem ale widzę , ze na tym forum zadanie pytania wiążę się z krytyka i nieprzyjemnościami. Najlepiej to chyba milczeć, ktoś powiedział „milczenie jest cnotą” tylko po co w takim razie jest forum i odpowiednie działy. Nie zadałem tutaj głupiego pytania . Wywód wynikł z tego że Hubert zarzucił mi że nie podałem napięcia przy jakim chce uzyskać dane obroty. Napisał to dopiero przy końcu sprzeczki. Ja wyszyłem z założenia, że na LOGIKĘ jest to napięcie znamionowe silnika Speed 400. Hubert napisał że ktoś mógł to równie dobrze zinterpretować ,że silnik zasilany jest z „powietrza” . Mnie to osobiście uraziło, bo oznacza to ,że ktoś kpi ze mnie i forumowiczów. To tyle w tym temacie jeśli jeszcze ktoś jest niepocieszony i zbulwersowany moim pytaniem orz ma ochotę pobluzgac zapraszam an GG chętnie „podyskutuje” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Kolega Rotation, zmień ton swoich wypowiedzi w stosunku do innych użytkowników forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.