Konrad65 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witam Mam pytanie czy zasilacz od ładowarki e-sky nadawał by się do tej ładowarki jeśli nie to co polecacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarro Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Nie taki sie nadaje . Kup taki http://www.abc-rc.pl/p/7/798/zasilacz-impulsowy-12v-5a--ladowarki-i-osprzet.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zasilacz na out~ ma 12v 1.5A ,jak dobrze pamietam. Troszkę mało przydałby Ci się taki 12V-18V 5A~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zasilacz na out~ ma 12v 1.5A ,jak dobrze pamietam. Troszkę mało przydałby Ci się taki 12V-18V 5A~ Ja mam taki 2A i po chwili się grzeje i ładowarka sygnalizuje spadek napięcia na wejściu. Ten co kolega podał w linku powyżej będzie bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 No dobra pozbieram jeszcze trochę kasy (święta się jeszcze nie skończyły) :twisted: i kupie ładowarkę razem z zasilaczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.