ECO400 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 znalazłem coś takiego: http://cgi.ebay.com/CNC-2520-ROUTER-ENGRAVER-DRILLING-MILLING-MACHINE-a2-/170583082121?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item27b78b4489 co prawda pole robocze trochę małe ale większości z nas takie wystarczy jedynie wysyłka trochę droga, ale myślę że można by taniej to sprowadzić przez pośrednika ewentualnie znaleźć tańszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Dorzuc kolejne 200 funtow czyli 350 dolcow za przesylke i przestaje byc rozowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 napisałem: jedynie wysyłka trochę droga, ale myślę że można by taniej to sprowadzić przez pośrednika ewentualnie znaleźć tańszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Licząc cenę z wysyłką to w kraju kupisz to z palcem w ..............(myszce?) 200*250mm to tak naprawdę żadne pole robocze dochodzi pytanie z czego to jest wykonane . frezarka robi kilometry przebiegu po szynach wycinając elementy . Oby nie okazało się po 2 miesiącach że cały transport jest do wywalenia z powodu zużycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przytek Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Dorzuc kolejne 200 funtow czyli 350 dolcow za przesylke i przestaje byc rozowo... Maszynka waży 16 kg, z pakiem niech bedzie 20. Cena takiej przesyłki zaczyna się już od 20 funtow przy skorzystaniu z uslug jednej z wielu polskich firm ktore dostarczają paczki w systemie door to door. Pole 200x 250 w tej cenie nie jest zadną okazyjną ceną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Pole 200x 250 w tej cenie nie jest zadną okazyjną ceną. Wygląda na większe :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przytek Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Pole 200x 250 w tej cenie nie jest zadną okazyjną ceną. Wygląda na większe :] dokladnie, kopia ze strony: Effective working travel 200(X)mm*250(Y)mm*50(Z)mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Maszynka waży 16 kg, z pakiem niech bedzie 20. Cena takiej przesyłki zaczyna się już od 20 funtow przy skorzystaniu z uslug jednej z wielu polskich firm ktore dostarczają paczki w systemie door to door.A wysla tak z Hong Kongu? Z reszta zobacz ile kosztuje przesylka z HK do HK wg stronki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przytek Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Maszynka waży 16 kg, z pakiem niech bedzie 20. Cena takiej przesyłki zaczyna się już od 20 funtow przy skorzystaniu z uslug jednej z wielu polskich firm ktore dostarczają paczki w systemie door to door.A wysla tak z Hong Kongu? Z reszta zobacz ile kosztuje przesylka z HK do HK wg stronki... UUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Boogie chyba sie nie wyspałem, masz calkowita racje, zasugerowalem sie funtami i nie zerknalem na lokalizacje sprzedawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.