radson68 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Witam Czy TEN zestaw poprawi właściwości lotne i sterowność modelu?? Próbuje okiełznać tą Lamkę ale nadal nie mieszczę się w pokoju :rotfl:
tomnow95 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Nawet, szczerze mówiąc pogorszy(będzie "pływać" w powietrzu).
Szadzio23 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Powinni zakazać sprzedaży tego jak dopalaczy! :wink: Sprzedawcy tego "szmelcu" żerują na nieszczęściu innych! :wink:
lukas Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 .Ja miałem kilka częsci 'tuningowych' kupionych razem z modelem i powiem tylko tak: Jedyne ,co mi się przydało,to dłuższa oś ,aby łopaty się nie spotykały no i łopaty Xtreme -Bardzo elastyczne. Reszta ,to wdg mnie tylko poprawia wygląd modelu a nie własciwości lotne Ale ja coś kombionowałem z oryginalnym wałem,to dało się go podnieść pare mm w góre ,tak więc nie ma raczej potrzeby kupowania dłuższego ,przecie dużo ludzi lata na oryginalnym i też da się
tomnow95 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Nie oto mi chodziło. Oryginalne ESKY w tych horyzontalnych cenach poprawiają właściwości lotne ale ten link jest do tandetnej chińskiej podróby.
lukas Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Dla tego napisałem 'tuningowych' w cudzysłowiu,bo to własnie chinska podróba Pozdrawiam
radson68 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Dzięki Panowie :!: Nie ukrywam że napaliłem się trochę na te bajery, ale z drugiej strony to szkoda wydawać jakichkolwiek pieniędzy na coś co troszkę poprawi wygląd i tak "PASKUDNEJ" Lamy :mrgreen: Martwi mnie tylko to że miota mi się ta Lamka w prawo i w lewo, myślałem ze jest to spowodowane luzami na głowicy.
tomnow95 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 To alu tylko to pogorszy. Oryginalne może poprawić. Nagraj filmik, to (jako specjalista:) od lam) Ci powiem co masz źle. Miałem 6 lam, a przez moje ręce przewinęło się około 10.
radson68 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jutro coś nagram i wrzucę bo dziś nie miałem jak.
radson68 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 Już naprawiłem :jupi: Miałem za bardzo rozkręcony popychacz między prętem stabilizującym a wirnikiem, trochę pokręciłem -na oślep oczywiście- i już teraz w pokoju zrobiło się jakoś więcej miejsca a i sterowność się pokazała :mrgreen: Dobrze że odradziliście te ALU DZIĘKI CHŁOPAKI
Adrian RC:) Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Nigdy alu w lamie..strata pieniędzy i póżniej nerwów;p tylko fajnie wygląda i pogarsza właściwości lotne:)Pozdrawiam wszystkich.
tomnow95 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam Cię Adrianie:) Alu w lamie tak ale nigdy OKUCIA ŁOPAT!
Adrian RC:) Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 To na myśli miałem:) zaczyna tracić stabilność..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.