radson68 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Witam Czy TEN zestaw poprawi właściwości lotne i sterowność modelu?? Próbuje okiełznać tą Lamkę ale nadal nie mieszczę się w pokoju :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Nie poprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Nawet, szczerze mówiąc pogorszy(będzie "pływać" w powietrzu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szadzio23 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Powinni zakazać sprzedaży tego jak dopalaczy! :wink: Sprzedawcy tego "szmelcu" żerują na nieszczęściu innych! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 .Ja miałem kilka częsci 'tuningowych' kupionych razem z modelem i powiem tylko tak: Jedyne ,co mi się przydało,to dłuższa oś ,aby łopaty się nie spotykały no i łopaty Xtreme -Bardzo elastyczne. Reszta ,to wdg mnie tylko poprawia wygląd modelu a nie własciwości lotne Ale ja coś kombionowałem z oryginalnym wałem,to dało się go podnieść pare mm w góre ,tak więc nie ma raczej potrzeby kupowania dłuższego ,przecie dużo ludzi lata na oryginalnym i też da się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Nie oto mi chodziło. Oryginalne ESKY w tych horyzontalnych cenach poprawiają właściwości lotne ale ten link jest do tandetnej chińskiej podróby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Dla tego napisałem 'tuningowych' w cudzysłowiu,bo to własnie chinska podróba Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radson68 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Dzięki Panowie :!: Nie ukrywam że napaliłem się trochę na te bajery, ale z drugiej strony to szkoda wydawać jakichkolwiek pieniędzy na coś co troszkę poprawi wygląd i tak "PASKUDNEJ" Lamy :mrgreen: Martwi mnie tylko to że miota mi się ta Lamka w prawo i w lewo, myślałem ze jest to spowodowane luzami na głowicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 To alu tylko to pogorszy. Oryginalne może poprawić. Nagraj filmik, to (jako specjalista:) od lam) Ci powiem co masz źle. Miałem 6 lam, a przez moje ręce przewinęło się około 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radson68 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jutro coś nagram i wrzucę bo dziś nie miałem jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radson68 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Już naprawiłem :jupi: Miałem za bardzo rozkręcony popychacz między prętem stabilizującym a wirnikiem, trochę pokręciłem -na oślep oczywiście- i już teraz w pokoju zrobiło się jakoś więcej miejsca a i sterowność się pokazała :mrgreen: Dobrze że odradziliście te ALU DZIĘKI CHŁOPAKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian RC:) Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Nigdy alu w lamie..strata pieniędzy i póżniej nerwów;p tylko fajnie wygląda i pogarsza właściwości lotne:)Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam Cię Adrianie:) Alu w lamie tak ale nigdy OKUCIA ŁOPAT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian RC:) Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 To na myśli miałem:) zaczyna tracić stabilność.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.