radson68 Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Witam Czy TEN zestaw poprawi właściwości lotne i sterowność modelu?? Próbuje okiełznać tą Lamkę ale nadal nie mieszczę się w pokoju :rotfl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdzisław Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Nie poprawi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomnow95 Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Nawet, szczerze mówiąc pogorszy(będzie "pływać" w powietrzu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szadzio23 Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Powinni zakazać sprzedaży tego jak dopalaczy! :wink: Sprzedawcy tego "szmelcu" żerują na nieszczęściu innych! :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 .Ja miałem kilka częsci 'tuningowych' kupionych razem z modelem i powiem tylko tak: Jedyne ,co mi się przydało,to dłuższa oś ,aby łopaty się nie spotykały no i łopaty Xtreme -Bardzo elastyczne. Reszta ,to wdg mnie tylko poprawia wygląd modelu a nie własciwości lotne Ale ja coś kombionowałem z oryginalnym wałem,to dało się go podnieść pare mm w góre ,tak więc nie ma raczej potrzeby kupowania dłuższego ,przecie dużo ludzi lata na oryginalnym i też da się Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomnow95 Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Nie oto mi chodziło. Oryginalne ESKY w tych horyzontalnych cenach poprawiają właściwości lotne ale ten link jest do tandetnej chińskiej podróby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukas Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Dla tego napisałem 'tuningowych' w cudzysłowiu,bo to własnie chinska podróba Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
radson68 Posted December 27, 2010 Author Share Posted December 27, 2010 Dzięki Panowie :!: Nie ukrywam że napaliłem się trochę na te bajery, ale z drugiej strony to szkoda wydawać jakichkolwiek pieniędzy na coś co troszkę poprawi wygląd i tak "PASKUDNEJ" Lamy :mrgreen: Martwi mnie tylko to że miota mi się ta Lamka w prawo i w lewo, myślałem ze jest to spowodowane luzami na głowicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomnow95 Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 To alu tylko to pogorszy. Oryginalne może poprawić. Nagraj filmik, to (jako specjalista:) od lam) Ci powiem co masz źle. Miałem 6 lam, a przez moje ręce przewinęło się około 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radson68 Posted December 27, 2010 Author Share Posted December 27, 2010 Jutro coś nagram i wrzucę bo dziś nie miałem jak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radson68 Posted December 28, 2010 Author Share Posted December 28, 2010 Już naprawiłem :jupi: Miałem za bardzo rozkręcony popychacz między prętem stabilizującym a wirnikiem, trochę pokręciłem -na oślep oczywiście- i już teraz w pokoju zrobiło się jakoś więcej miejsca a i sterowność się pokazała :mrgreen: Dobrze że odradziliście te ALU DZIĘKI CHŁOPAKI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian RC:) Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Nigdy alu w lamie..strata pieniędzy i póżniej nerwów;p tylko fajnie wygląda i pogarsza właściwości lotne:)Pozdrawiam wszystkich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomnow95 Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Witam Cię Adrianie:) Alu w lamie tak ale nigdy OKUCIA ŁOPAT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian RC:) Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 To na myśli miałem:) zaczyna tracić stabilność.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.