noutilus Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam, Mam na imię Michał,pochodzę z okolic Nowego Sącza. Moje zainteresowania to przede wszystkim modelarstwo i z tym właśnie hobby jestem mocno związany.Wcześniej interesowałem się modelarstwem kartonowym i interesuje się nim nadal.Po drodze miałem też styczność z plastikiem, ale przede wszystkim w kartonie odniosłem kilka sukcesów, ale dalej jestem nowicjuszem w tym hobby.(Jeśli ktoś będzie zainteresowany to wyślę linki do moich wykonanych wszystkim modeli). Modelarstwo RC - ciekawe naprawdę ciekawe czytając już na tym i innych forach artykuły dopatrzyłem się że to hobby daje bardzo dużo satysfakcji i frajdy z wykonanych modeli.Sam jestem w trakcie budowy RWD5 (pierwszy Elektryk) mam nadzieję że coś mi z niego wyjdzie.Ponadto znalazłem i to mnie bardzo cieszy dużo planów i relacji, które zostały zrobione dla początkujących - dzięki takim tematom nauczę się wszystkiego krok po kroku... Co tu więcej pisać ? Jeśli chcecie wiedzieć więcej śmiało pytajcie to z chęcią wam odpowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ja radzę dostosowac się do regulaminu ,przeczytać go, a najpierw zmienić AVATAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noutilus Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Dzięki ,regulamin przeczytany już wiem o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.