Ace Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Tak jak w temacie poszukuje takich planów. Najlepiej gdyby były w formacie pdf.
JarekF Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Patrząc młody kolego na Twój wiek to myślę, że najlepsza byłaby Jaskółka. Niestety nie spotkałem w PDF-ie. Ale odwiedź jakiś sklep modelarski i z zestawem chyba nie będzie problemów ? Jak sobie poradzisz sam z Jaskółką to możesz piąć się wyżej.
JarekF Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Tylko że ja szukam szybowca rc. A dasz sobie radę ? Jeżeli dasz sobie radę to takich planów jest od metra nawet tutaj na forum. Zajrzyj do bazy lub na konkurs Guppy.
Ace Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 Myślę że tak. Ponieważ zbudowałem kilka rzutków i teraz chciałbym zrobić właśnie szybowiec rc.
JarekF Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Myślę że tak. Ponieważ zbudowałem kilka rzutków i teraz chciałbym zrobić właśnie szybowiec rc. Wybacz młody kolego, ale myślę, że nie poradzisz sobie. Twoje doświadczenie modelarskie oceniam tylko na podstawie posiadanych przez Ciebie 11 lat. Prowadziłem modelarnie z dziećmi i młodzieżą i wiem jakie to trudne dla 11-to latka. Ale cóż cuda się zdarzają :wink: Życzę powodzenia.
Gość Anonymous Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 A to musi być Szybowiec ?? nie może być Motoszybowiec ?? Moim zdaniem lepiej jest zrobić motoszybowiec bo będziesz miał większą kontrolę nad modelem :wink: (to jest moje zdanie) Ja ci polecam albo Model "Beskid" albo "Guppy" :wink: Edit: to że jest młody, nie znaczy że sobie nie poradzi :wink:
Ace Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Jednak zdecydowałem sie na Guppy-ego dzieki za pomoc :mrgreen:
Gość Anonymous Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Miłego budowania :wink: mam nadzieję że fotorelacja będzie na forum ? :wink:
Ace Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Mysle że niedługo będzie :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.