tikicaca Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 jak w temacie, ja mam zamiar, ale mam nadzieje ze nie bede jedyny z forum?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Ja się mam zamiar wybrać do Nowego Targu.Mam nadzieję że będzie podobna impreza jak Żar 2007. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Impreza może nie tak duża jak Zar,ale bardzo przyjemna,chciałbym także przyjechać chociaż na jeden dzień w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafik666 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Ja będe od soboty. Powinno być fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelm Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Prawdopodobnie też wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Też się tam wybiorę, mam dobre połączenie do Nowego Targu, a może i uda się zabrać z kimś znajomym podążającym w to samo miejsce :wink: Najwięcej ludu i modeli jest zazwyczaj w sobotę więc w tym dniu najlepiej być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelm Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Powiedzcie mi jedno bo jeszcze na takiej imprezie nie byłem: czy wstęp mają tylko piloci 3m-owych Extr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześ Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam wszystkich modelarzy. TO JUŻ JUTRO ZACZYNAMY II PODHALAŃSKI MODELARSKI AIR SHOW aż do niedzieli będziemy się bawić między Gorcami a Tatrami .Główna część imprezy to oczywiście SOBOTA wraz z ogniskiem i pieczeniem'' ŚWINKI''----ZAPRASZAMY. Nie nie muszą być tylko 3m modele .Kazdy mile widziany . Pozdrawiam grześ www.grzegorz-baraniak.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witojcie! I jeszcze nie ma żadnych foto-relacji? Jak było? Ja z kolei byłem na takiej także niewielkiej imprezie (Freundschaftsfliegen w Wahlstedt) - fotki w galerii na www.piotrp.de. Zapraszam do oglądania. Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Byłem w Nowym Targu w sobotę.Niestety nie miałem ze sobą kamery i aparatu.Było dużo modeli i fajne loty.Jednak pogoda była kiepska, wiało dość mocno, niebo zachmurzone, po południu opady deszczu .Jednak warto było przejechać 300km w jedną stronę.Pomimo silnego wiatru loty sie odbywały.Poza połamanym deproniakiem i uszkodzonym szybowcem chyba nie było strat wśród modeli.Szkoda że pogoda nie dopisała. było bardzo zimno.Mam nadzieję że za tydzień w Kraśniku będzie bezchmurne niebo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześ Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Cześć koledzy . CÓŻ TO W NOWYM TARGU NIKOGO NIE BYŁO ? Żadnych uwag albo recenzji. Pozdrawiam Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 witam ano ja byłem i muszę powiedzieć że chociaż pogoda była kapryśna to bardzo mi się podobało , troszeczke polatałem wieczorem zjadłem pyszną świnke i było super , jeśli czas pozwoli to w przyszłym roku też się wybiorę , a tak na marginesie organizacja imprezy profesjonalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafik666 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ja też byłem. Było super. W sobote to prawie same akrobaty latały , szkoda tylko że się pogoda popsuła. W niedziele też było fajnie ale modeli już dużo mniej. W następnym roku też na 99% będe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześ Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 II PODHALAŃSKI AIR SHOW Lepiej późno niż wcale. Zapraszam -foto www.grzegorz-baraniak.com.pl Pozdrawiam Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.