olo Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Najpierw Ultimate z 4-taktem 15 ccm model łapie DJDIT Ten sam model z 26 ccm benzyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 nono fajny modelik ale ja bym sie nie odwazył palić takiego silnika bez rekawicy :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonczek Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Modelik ma kopa i dobrego pilota Dawid: "trzeba być twardym a nie mientkim" Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 witam no ja twardość straciłem jak mi odbił mvvs 6.5 ccm w palec to go omało nie straciłem tylko 5 szwów na palcu :roll: a co dopiero taki silnik tylko patykiem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek89 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 hehe no olo dopiero sie dowiaduje ze moj altek jet ma PFM i na youtubie:) hehe lepiej pozno niz wcale a co do tego odpalania to lajcik zawsze tak odpalam DA 50 tez tak pale :rotfl: altek to juz lepiej lata na tej benzynce przesunalem pakiety do tylu i jest bardzo cacy...choc i tak wolalbym spowrotem 4 takta 15ccm albo najlepiej saito 125 masowo wyszloby tyle samo a wygar nie z tej ziemi...ale jak juz powiedzialem benzyna i tyle...nic z zarki :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Maciek, na zlocie w szczecinku będzie trzeba odswieżyc pamieć i będziemy łapac altka do reki jak za starych dobrych czasów ;-) tylko kto bedzie łapał extre ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Wiesz Maciek miałem Ci o tym powiedzieć przez GG ale zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek89 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 no wiesz jak sie postarasz i zrobisz ladny zawisik to sie poswiece i ja zlapie (poswiece sie dla dobrego filmu...) byle bylo bez dymu :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.