kugel Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam Modelarstwem zajmowałem się od podstawówki (a teraz mam xxxxx na karku). W tak zwanym międzyczasie były modele latające na uwiązi , zdalnie sterowane samoloty i łódki (włącznie z tytułem mistrza polski w FSR 6.5) , następnie latanie celami zdalniesterowanymi na poligonach. Potem było kilkanaście lat przerwy na prawdziwe samoloty (bez powodzenia) i motolotnie (tu z pełnym sukcesem , latałem wykonaną własnoręcznie motolotnią). Obecnie "popełniam" następną konstrukcję latającą (wiatrakowiec) , ale temat jest tak skomplikowany i wymagający dużych środków , że pałna realizacja nastąpi dopiero za kilka lat. Postanowiłem więc wypełnić tę lukę lataniem modelami. Zaraziłem się helikoptrami. Na razie trenuję na komputerze i intensywnie myślę o złożeniu własnego modelu (np HK 600). Janusz / kugel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 dodaj wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kugel Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tak jak napisałem: 5 krzyżyków , czyli 50 lat. Janusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wiek jest wymagany pod awatarem - który też jest wymagany . Inaczej Zieloni będą ścigać Pozdrawiam i witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kugel Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Aaa , to oto chodzi. Rozumiem , że na forum są zarejestrowani sami Panowie , lub wszystkie Panie mają po 18 latek?? Janusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.