kugel Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Witam Modelarstwem zajmowałem się od podstawówki (a teraz mam xxxxx na karku). W tak zwanym międzyczasie były modele latające na uwiązi , zdalnie sterowane samoloty i łódki (włącznie z tytułem mistrza polski w FSR 6.5) , następnie latanie celami zdalniesterowanymi na poligonach. Potem było kilkanaście lat przerwy na prawdziwe samoloty (bez powodzenia) i motolotnie (tu z pełnym sukcesem , latałem wykonaną własnoręcznie motolotnią). Obecnie "popełniam" następną konstrukcję latającą (wiatrakowiec) , ale temat jest tak skomplikowany i wymagający dużych środków , że pałna realizacja nastąpi dopiero za kilka lat. Postanowiłem więc wypełnić tę lukę lataniem modelami. Zaraziłem się helikoptrami. Na razie trenuję na komputerze i intensywnie myślę o złożeniu własnego modelu (np HK 600). Janusz / kugel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 dodaj wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
kugel Posted January 2, 2011 Author Share Posted January 2, 2011 Tak jak napisałem: 5 krzyżyków , czyli 50 lat. Janusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekB. Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Wiek jest wymagany pod awatarem - który też jest wymagany . Inaczej Zieloni będą ścigać Pozdrawiam i witam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kugel Posted January 2, 2011 Author Share Posted January 2, 2011 Aaa , to oto chodzi. Rozumiem , że na forum są zarejestrowani sami Panowie , lub wszystkie Panie mają po 18 latek?? Janusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.