razor Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Hej ! na nadchodzący łykend chcę sobie zapewnić trochę zajęcia i szukam kogoś kto wycina/sprzedaje skrzydła EPP (lub czegoś podobnego, same skrzydła/profile, bez wyposażenia). Kumpel mówił że kupił u 'Pana Marka', którego spotkał na Pałacowej (ponoć 2 miesiące się czaił, aż znalazł ) Ma ktoś kontakt ?
Hubert Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja sam potrzebuje do tego pana kontakt.
Reptyl Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Panowie, Marek wycina skrzydełka niekomercyjnie - po kosztach materiału. Jak jest pogoda do latania to jest "na polu". Możecie zamówić w Cyber-fly (u innego "pana Marka"). Możecie napisać mi PM - też mam kilka. A generalnie to z "Pałacową" łatwiej się dogadać tutaj: http://forumrc.alexba.eu/ipw-web/bulletin/bb/index.php Razor - rdzenie i tu i tam są styro - nie EPP. Pozdrawiam, Michał
Hubert Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ale ja potrzebuje do tego pana kontakt bo mam do nie go sprawe A Pan Michał ma też skrzydła ale ile kosztuje???
Reptyl Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ale ja potrzebuje do tego pana kontakt bo mam do nie go sprawe A Pan Michał ma też skrzydła ale ile kosztuje??? Jak już wcześniej napisałem, tajemniczy Pan Marek nie jest sklepem, nie życzy sobie, i nikogo nie upoważnił aby podawać do publicznej wiadomości jego telefonu lub e-mail. Jak już pisałem wcześniej, możesz zamówić rdzenie styro w firmie Cyber-Fly i tam dowiesz się o cenę. Nie ma ich w oficjalnej ofercie ale być może Pan Marek (z Wrocławia) ci je wytnie. Namiary masz na stronie sklepu Cyber-Fly. Musisz jednak pamiętać, że nie dostajesz gotowego modelu, a jedynie półfabrykat. Proszę o bardziej uważne czytanie postów. M.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.