razor Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Hej ! na nadchodzący łykend chcę sobie zapewnić trochę zajęcia i szukam kogoś kto wycina/sprzedaje skrzydła EPP (lub czegoś podobnego, same skrzydła/profile, bez wyposażenia). Kumpel mówił że kupił u 'Pana Marka', którego spotkał na Pałacowej (ponoć 2 miesiące się czaił, aż znalazł ) Ma ktoś kontakt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Ja sam potrzebuje do tego pana kontakt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptyl Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Panowie, Marek wycina skrzydełka niekomercyjnie - po kosztach materiału. Jak jest pogoda do latania to jest "na polu". Możecie zamówić w Cyber-fly (u innego "pana Marka"). Możecie napisać mi PM - też mam kilka. A generalnie to z "Pałacową" łatwiej się dogadać tutaj: http://forumrc.alexba.eu/ipw-web/bulletin/bb/index.php Razor - rdzenie i tu i tam są styro - nie EPP. Pozdrawiam, Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 ale ja potrzebuje do tego pana kontakt bo mam do nie go sprawe A Pan Michał ma też skrzydła ale ile kosztuje??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptyl Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 ale ja potrzebuje do tego pana kontakt bo mam do nie go sprawe A Pan Michał ma też skrzydła ale ile kosztuje??? Jak już wcześniej napisałem, tajemniczy Pan Marek nie jest sklepem, nie życzy sobie, i nikogo nie upoważnił aby podawać do publicznej wiadomości jego telefonu lub e-mail. Jak już pisałem wcześniej, możesz zamówić rdzenie styro w firmie Cyber-Fly i tam dowiesz się o cenę. Nie ma ich w oficjalnej ofercie ale być może Pan Marek (z Wrocławia) ci je wytnie. Namiary masz na stronie sklepu Cyber-Fly. Musisz jednak pamiętać, że nie dostajesz gotowego modelu, a jedynie półfabrykat. Proszę o bardziej uważne czytanie postów. M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.