El-Diablo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Nikt jest nie kazał strzelać.Tym bardziej w "odwrotne mańkę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Nie jestem policjantem choć na KG Katowice bywam czasem i dwa, trzy razy w tygodniu - taka praca...A co to jest to KG Katowice?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 hmmm może Komenda Główna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Z posiadanych przeze mnie informacji to jest w Warszawie, no chyba, że przenieśli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 No KW miałem napisać, choć na KG też czasami muszę jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.