kerad4 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Cześć i czołem wszystkim latającym i próbującym latać Niewielkie doświadczenie w lataniu daje wielkie doświadczenie w poszukiwaniu swojego aircraft`a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Przeczytaj regulamin forum i sie do niego dostosuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad4 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 jako świeżak na forun zapoznałem się z jego regulaminem i zobowiązuję sie do jego przestrzegania. ku chwale modelarastwu RC, heyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Może i się zapoznałeś ale na pewno nie dostosowałeś do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad4 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Cóż jeszcze muszę uczynić aby móc odpowiadać w tematach i pisać nowe tematy, jakie kryterium czy warunek muszę jeszcze spełnić? Wypełniłem swoje dane zgodnie z regulaminem. Czy może po prostu jeszcze muszę poczekać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Musisz poczekać aż admin Cię doda do grupy użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.