Chriss Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam, fakt temat jest może dość śmieszny ale jednak prawdziwy :shock: . Mam otóż problem z moim jednym podopiecznym. Jest nim E-SKY Douphin (LAMA). Problem tkwi w tym że gdy włącze aparaturę na dobranym kanale i podłącze bateryjkę do heli to prze 3 sekundy jest spokojny a potem jak oszalały zaczyna kręcić śmigłami ruszać serwami i po tym "ataku" się uspokaja ale nie chce latać. W ogóle na nic nie reaguje. Jak dobrze pamiętam ostatnie loty były doskonałe beż żadnych kolizji i upadków. Wiecie w czym może tkwić problem. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzik1e Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Może to być wina odbiornika. Sprawdzałeś go na innym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Lama niema osobnego odbiornika tylko tak jakby cały pakiet z regulatorem odbiornikiem itp. w jednym. Tzw 4 in 1. Nie niestety nie mogłem sprawdzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 A sprawdzałeś kwarce czasami jak się ich nie włoży dokładnie, to właśnie tak jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Jesli Ci nie zalezy na gwarancji to nie problem. W tym 4in1 jest na wtyczkach regiel i odbio 6ch (są wt=yjscia na 4ch i na 2 ostatnie trza dolutowac) Ewentualnie sprawdz jak doelga qwartz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dokładnie ,jak masz drugi odbiornik,to mozesz rozebrać 4 in 1 i podpiąć jakiś inny ,bo jest to wszystko rozbieralne.U mnie działało dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Dzięki KONRAD 65 pomogło. Gdyby nie ta odpowiedź pewnie bym już coś zmieniał a został bym też pocięty przez śmigła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nie tylko kondradato napisał ale ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Sorki. Miałem o Tobie wspomnieć no ale nie byłeś pierwszy, ale dam Ci POMÓGŁ, żeby nie było że nie masz w to wkładu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 spoko:P Jak zaczynałem pisać to nie było jeszcze jego postu:)(2 min różnicy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nie tylko kondradato napisał ale ok. spokojnie A tak ogólnie to sam mam lame i jak czasami polatam na symulatorze czy wyjmę kwarce to jak ich nie włożę dokładnie to tak się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja swoich mialem chyba 6 a przez moje ręce przewinęło się chyba ponad 15:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 A po co ci tyle ich było? mi lama już zaczyna się nudzić a mam ją dopiero kilka miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Miałem w przeróżnych wersjach. Nawet wersje lipo 850 3S:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 6 lam to prawie 2000zł można kupić za to jakiegoś T-rexa 450 itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zebyś się zdziwił: Mam walkera 4#3b,walkera 4g3, hk250,rexa250,rex 450(FPV),mini titan,belt cp, rex 500,rex 600 i składam qadrocopter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 No to masz sporo kasy ale kończmy ten off-top Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.