Gość pitplane Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Witam Od dziś (5.01) rozpoczeła się rejestracja zawodników do Eurotour F3F w Mechelinkach. http://www.f3f-klif.pl/2010/12/eurotour-f3f-2011-puchar-wiosny/ Zainteresowanie zawodami przerosło nasze oczekiwania i lista zawodników z Polski już zamknięcia. Formularz został uruchomiony 5.01 o północy aby każdy spokojnie mógł "trafić" na formularz i go wypełnić bez względu na godziny pracy. Jednak jako pamiątkę tej nocy wklejam dialogi z SHoutboxa Kuba Comment 00:03 Janek - jesteś najszybszy w Europie! specyfik Comment 00:04 Za późno masakra .... admin Comment 00:06 usuniete podwójne zgłoszenia. Są 2 miejsca Kamyczek Comment 00:07 Dawać listę to się pośmiejemy . To było szybsze niż sraczka Lukas Gaubatz Comment 00:07 lustige registrierung specyfik Comment 00:09 Pierwsze zawody w Polsce gdzie rejestracja trwała 3 minuty. admin Comment 00:10 jeszcze jeden podwojny był. Jest 1 wolne Lukas Comment 00:12 ich habe noch kein mail bekommen. ist das normal? Kamyczek Comment 00:13 Ale jazda jak na F3F koledzy podajcie listę startujących bo mnie mocno ciekawi ranking Lukas Comment 00:14 thanks! admin Comment 00:15 i jeszcze jedno wolne !!! klif5 Comment 00:18 udało się co drugi głupi ma szczęście Kamyczek Comment 00:19 admin bez jaj bo ktoś się przekręci na zawał dawaj na stronkę listę szczęśliwców albo choć na boxa nazwiska specyfik Comment 00:19 Jak po parówki do mięsnego parę lat temu pman Comment 00:22 O rany A ja się zastanawiałem: dać pola lepszym, czy też nie... chyba tylko ja admin Comment 00:26 Gratuluje Zaraz pojawi się formularz rezerwowy admin Comment 00:26 dla zawodników z PL. Lista będzie zapewne ogłoszona przez Kube ciepliwości Kamyczek Comment 00:27 A jak zagramanica zapełniona admin Comment 00:31 ale nieciepliwy admin Comment 00:32 formularz na listę rezerwową aktywny. Kanmyczek Comment 00:38 Od nas jestemy w komplecie jak na MP Andrzej K ja Darek .N Kamyczek Comment 00:47 Dobranoc koledzy do zobaczenia na imprezce. Kuba wstaw serwer w śnieg bo się pewnie zagotował . Czekamy na listę startujących Kuba Comment 01:02 Wstawię głowę w śnieg bo mi się zagotowała. Z zagranicy 10 zgłoszeń. N Kuba Comment 01:02 Listy zawieszę jutro na spokojnie.Na polskiej rezerwowej są 3 osoby. kierownik Comment 08:19 co się dzieje jak w latach 70 wracają zapisy nocne 3 minuty ipo ptakach to kolejny rekord fanatyków f3f Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 OH MY GOD :shock: :shock: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.