Guest pitplane Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Witam Od dziś (5.01) rozpoczeła się rejestracja zawodników do Eurotour F3F w Mechelinkach. http://www.f3f-klif.pl/2010/12/eurotour-f3f-2011-puchar-wiosny/ Zainteresowanie zawodami przerosło nasze oczekiwania i lista zawodników z Polski już zamknięcia. Formularz został uruchomiony 5.01 o północy aby każdy spokojnie mógł "trafić" na formularz i go wypełnić bez względu na godziny pracy. Jednak jako pamiątkę tej nocy wklejam dialogi z SHoutboxa Kuba Comment 00:03 Janek - jesteś najszybszy w Europie! specyfik Comment 00:04 Za późno masakra .... admin Comment 00:06 usuniete podwójne zgłoszenia. Są 2 miejsca Kamyczek Comment 00:07 Dawać listę to się pośmiejemy . To było szybsze niż sraczka Lukas Gaubatz Comment 00:07 lustige registrierung specyfik Comment 00:09 Pierwsze zawody w Polsce gdzie rejestracja trwała 3 minuty. admin Comment 00:10 jeszcze jeden podwojny był. Jest 1 wolne Lukas Comment 00:12 ich habe noch kein mail bekommen. ist das normal? Kamyczek Comment 00:13 Ale jazda jak na F3F koledzy podajcie listę startujących bo mnie mocno ciekawi ranking Lukas Comment 00:14 thanks! admin Comment 00:15 i jeszcze jedno wolne !!! klif5 Comment 00:18 udało się co drugi głupi ma szczęście Kamyczek Comment 00:19 admin bez jaj bo ktoś się przekręci na zawał dawaj na stronkę listę szczęśliwców albo choć na boxa nazwiska specyfik Comment 00:19 Jak po parówki do mięsnego parę lat temu pman Comment 00:22 O rany A ja się zastanawiałem: dać pola lepszym, czy też nie... chyba tylko ja admin Comment 00:26 Gratuluje Zaraz pojawi się formularz rezerwowy admin Comment 00:26 dla zawodników z PL. Lista będzie zapewne ogłoszona przez Kube ciepliwości Kamyczek Comment 00:27 A jak zagramanica zapełniona admin Comment 00:31 ale nieciepliwy admin Comment 00:32 formularz na listę rezerwową aktywny. Kanmyczek Comment 00:38 Od nas jestemy w komplecie jak na MP Andrzej K ja Darek .N Kamyczek Comment 00:47 Dobranoc koledzy do zobaczenia na imprezce. Kuba wstaw serwer w śnieg bo się pewnie zagotował . Czekamy na listę startujących Kuba Comment 01:02 Wstawię głowę w śnieg bo mi się zagotowała. Z zagranicy 10 zgłoszeń. N Kuba Comment 01:02 Listy zawieszę jutro na spokojnie.Na polskiej rezerwowej są 3 osoby. kierownik Comment 08:19 co się dzieje jak w latach 70 wracają zapisy nocne 3 minuty ipo ptakach to kolejny rekord fanatyków f3f Pozdrawiam Piotr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 OH MY GOD :shock: :shock: :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.