olo Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Chyba nie tylko największy Wicherek ale też najgłośniejszy model na tej imprezie. Film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Dręczą mnie dwa pytania Jaką miał rozpiętość i jaki silniczek ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Dokładnej rozpiętości nie podam a silnik 38 ccm jeśli mnie pamięć nie myli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 wow. 38cm3 w Wicherku ... O tym jeszcze nie słyszałem :mrgreen: Jestem pełen podziwu dla właściciela takiego mostrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 wow. 38cm3 w Wicherku ... O tym jeszcze nie słyszałem :mrgreen: Jestem pełen podziwu dla właściciela takiego mostrum Jak spotkam Arka to mu powiem że go podziwiasz :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 ...największy Wicherek ... I pionowy ma zrobiony "po ludzku" 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 ...największy Wicherek ... I pionowy ma zrobiony "po ludzku" 8) Nie po ludzku ino po Schierowemu wersja 1. Była jeszcze Schierowa wersja 2, taka skośna trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 ...największy Wicherek ... I pionowy ma zrobiony "po ludzku" 8) Nie po ludzku ino po Schierowemu wersja 1. Była jeszcze Schierowa wersja 2, taka skośna trochę Z boku wygląda nieźle a co powiecie na to Bo jak dla mnie to Arek trochę przekombinował z jego grubością jest cieniutki jak polsilver Miał 5 góra 6 mm a w zasadzie powinien być już zrobiony z profilem. ps. sam dopiero zobaczyłem telinki na drugim zdjęciu pociągnięte od kadłuba do góry statecznika pionowego czyli był za cienki i wiotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 a możecie mnie zlinczować ale dla mnie taki wicherek to przerost formy nad treścią :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.