dali Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Witam. Nie mając weny twórczej modelarskiej znalazłem ciekawy projekt zegara na lampach Nixi. Postanowiłem se takowy zrobic.Jak narazie jest bez obudowy, ale może kiedyś? i jak sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alianora Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Niezly bajer! Daj lepiej schemat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dali Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Witam. Dokumentacja pełna z programem jest na tej stronie. http://bruno.netstrefa.com.pl/radio/projekt/nixieclock/index.htm Tylko że ja użyłem innych lamp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Nie mając weny twórczej modelarskiej znalazłem ciekawy projekt zegara na lampach Nixi.Postanowiłem se takowy zrobic.Jak narazie jest bez obudowy, ale może kiedyś? Jak narazie wpisujemy Pana Darka na liste osób pozytywnie zakręconych Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.