dali Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Witam. Nie mając weny twórczej modelarskiej znalazłem ciekawy projekt zegara na lampach Nixi. Postanowiłem se takowy zrobic.Jak narazie jest bez obudowy, ale może kiedyś? i jak sie podoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alianora Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Niezly bajer! Daj lepiej schemat Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali Posted July 19, 2007 Author Share Posted July 19, 2007 Witam. Dokumentacja pełna z programem jest na tej stronie. http://bruno.netstrefa.com.pl/radio/projekt/nixieclock/index.htm Tylko że ja użyłem innych lamp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Addriano Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Nie mając weny twórczej modelarskiej znalazłem ciekawy projekt zegara na lampach Nixi.Postanowiłem se takowy zrobic.Jak narazie jest bez obudowy, ale może kiedyś? Jak narazie wpisujemy Pana Darka na liste osób pozytywnie zakręconych Pozdrówka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.